Reklam
Reklam

1 ay önce açılan drift alanında içki şişeleri!

blank
şişes
blank
Habibe Güner

Büyük Sivas Haber WhatsApp hattına gelen görüntüler, Sivas Belediyesi tarafından yaklaşık 1 ay önce açılan drift alanının son halini ortaya koydu.

1 ay önce açılan drift alanında içki şişeleri!

Vatandaşlar, alanın kısa sürede ilgisizlik ve bakımsızlığa teslim olduğunu dile getirdi.

“Saldım çayıra, Mevlan kayıra”
Vatandaşlar, Belediye Başkanı Adem Uzun’un göreve geldiği günden bu yana benzer bir strateji izlediğini savunarak, “Bir alan belirle, üç beş kamyon asfalt dök, sonra buralara dönüp bakma, koruma, kollama” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Şarapçıların uğrak noktası oldu
Özellikle akşam saatlerinde alanda içki şişelerinin görüldüğünü aktaran vatandaşlar, “Burası artık şarapçıların uğrak noktası oldu. Gruplar araçlarıyla değil, drifti kafada atıyor. Açılan alan kaderine terk edildi” ifadelerini kullandı.

Drift severler için hazırlanan alanın bu hale gelmesine tepki gösteren vatandaşlar, belediyeden alanın düzenli olarak denetlenmesini ve korunmasını talep ediyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555