Reklam
Reklam

Ümit Özdağ’dan PKK’nın fesih kararına sert tepki!

blank
sert tep
blank
Haber Merkezi

Terör örgütü PKK’nın silahlı mücadeleye son vererek kendini feshettiğini açıklamasının ardından siyasi arenadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ümit Özdağ’dan PKK’nın fesih kararına sert tepki!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla sürece sert tepki gösterdi.

“Tarih bunu yazacak”

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden açıklama yapan Özdağ, “1989'dan bu yana mücadele ettiğim terörist örgüt ve onun siyasi kadroları şimdi alkışlanırken, ben Silivri cezaevinde, Öcalan'dan çok daha ağır şartlarda, suçsuz şekilde rehin tutuluyorum. Tarih bunu yazacak” ifadelerini kullandı.

“Türk milletinin birliği için çalıştım”

Akademik ve siyasi hayatını Türk devletinin güvenliği ve Türk milletinin birliğine adadığını belirten Özdağ, sahadan ve güvenlik güçlerinden edindiği bilgi ve tecrübelerle devletin ilgili birimlerine destek verdiğini vurguladı.

PKK bildirisi için tek cümlelik yorum

Özdağ, PKK’nın açıkladığı fesih bildirisini de “İstiklal Savaşı'nı verdiğimiz; Sevr Antlaşması'nı yırttığımız; emperyalist güçleri, Lozan Antlaşması'nı imzalamaya zorladığımız ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduğumuz için özür dilememiz bekleniyor” sözleriyle değerlendirdi.

“Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Türk Milleti!”

Ümit Özdağ açıklamasının sonunda “Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Türk Milleti!” ifadeleriyle mesajını tamamladı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555