

Sivas’ta Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtta kalan kız öğrenciler, Mehmetçiğe destek amacıyla oda ışıklarıyla 'Afrin' yazdılar.
Sivas'ta KYK Yurdunda Kalan Öğrencilerden Afrin'deki Mehmetçiğe Destek
Büyük Sivas WhatsApp haber hattımız olan 0555 898 1558 telefon numarasına gönderdiğiniz ihbarlar, değerlendirilerek gündeme taşınmaya devam ediyor.
Emine Nazikeda Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler tarafından WhatsApp haber hattımıza gönderilen haberde, Kredi ve Yurtlar Kurumu Sivas İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 1500 öğrenci kapasiteli Kredi ve Yurtlar Kurumu Emine Nazikeda Öğrenci Yurdu’nda kalan kız öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla Mehmetçik için yurttaki oda ışıklarıyla ‘Afrin’ yazdı.


Sivas ile ilgili haberler için Büyük Sivas Haber'i takip etmeyi unutmayın!
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

