Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Anlar! Bomba İhtimali…

blank
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
blank
x - Büyük Sivas

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin "A" protokol giriş kapısının bulunduğu bulvara girmeye çalışan otomobilin sürücüsü gözaltına alındı. Gözaltına alınan sürücünün işitme engelli ve alkollü olduğu belirlendi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Önünde Hareketli Anlar! Bomba İhtimali...

Alınan bilgiye göre, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) istikametinden Cumhurbaşkanlığı Külliyesi protokol kapısının bulunduğu Cumhurbaşkanlığı Bulvarı'na girmeye çalışan 06 AP 9662 plakalı otomobil, güvenlik noktası önündeki dubaları aşarak, yolu ulaşıma kapatan bariyerlere çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle hasar gören bariyerin bir bölümü yol kenarına savruldu.

Güvenlik noktasındaki görevlilerin "Dur" ihtarında bulunduğu otomobil sürücüsü Doğan Erdal F, polis ekipleri ve Cumhurbaşkanlığı korumalarınca gözaltına alındı.

blank

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi ve Cumhurbaşkanlığı koruması sevk edilirken Külliye'nin güvenliğini sağlayan "Ejder" adı verilen zırhlı araçlar da alarma geçti.

İşitme engelli sürücü Doğan Erdal F'nin 1.90 promil alkollü olduğu belirlendi.

Otomobilde patlayıcı bulunma ihtimaline karşı uzman ekip tarafından yapılan incelemede herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. (AA)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555