Reklam
Reklam

İş birliğine imza attılar!

blank
atıılars
blank
Haber Ajansı

Sivas İl Müftülüğü ile Sivas Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında hükümlülerin kamuya yararlı bir işte çalıştırılmasına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

İş birliğine imza attılar!

Sivas İl Müftülüğünde gerçekleşen imza töreninde İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Denetim Serbestlik Müdürü Hasan Ünal iki kurum arasında yapılan iş birliği protokolüne imza attı.

Protokol hakkında bilgi veren İl Müftüsü Altunkaya, "Bu protokol ile denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlülere din hizmetleri, din eğitimi, manevi danışmanlık ve rehberlik faaliyetleri sunulması ayrıca toplumda suç işleme organının azaltılması ve yeniden suç işlenmesinin önlenmesi ile tutuklu ve hükümlerin dini ve ahlakı duyguların geliştirerek yeniden topluma kazandırılması amaçlanmaktadır" dedi.

Denetim Serbestlik Müdürü Ünal ise "Hazırlanan protokol ile kamuya yararlı bir işte çalıştırma yaptırımına hükmedilen yükümlülerin kamuya yararlı bir işte çalışma saatleri mevzuatı esas alınarak Sivas Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün ortak kararı ile belirlenecektir. Yine İl Müftülüğünce hükümlülerin çalıştıkları günleri doğru bir şekilde kayıt altına tutarak protokol kapsamında gerekli denetimler yapılacaktır" açıklamasında bulundu. (İHA)

blank

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555