Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde Uzunoğlu’ndan Ziyaret

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde Uzunoğlu’ndan Ziyaret

blank
Dünya Gazeteciler Günü
blank
x - Büyük Sivas

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensuplarını ziyaret etti.

Dünya Gazeteciler Günü

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ile gazetecileri ziyaret eden Uzunoğlu, kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak için gece gündüz demeden, zaman zaman çok zor şartlar altında çalışan gazetecilerin, dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ettiklerini söyledi.

Suşehri’nin basın ayağında önemli olduğunu aktaran Uzunoğlu, "Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, emek veren, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Uğurlu da tüm basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Çevik ve yönetim kurulu üyeleri de ilçede görev yapan basın mensuplarına ziyaretlerde bulundu. (AA)

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555