
Hırvat futbolcu Domagoj Vida ile bir süre önce el sıkışan Beşiktaş yönetimi, Dinamo Kiev ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Domagoj Vida
Siyah Beyazlı takımın son yaptığı görüşmeden Ukrayna ekibine, kaleci Boyko’yu ve 2.5 milyon euwo bonservis bedeli vermeyi önerdiği öğrenildi. Kiev ise teklifi kabul ettiğini açıkladı.
Beşiktaş 28 yaşındaki Vida ile 4 yıllık mukavele yapacak. Vida Beşiktaş’ta yıllık 2 milyon euro ücret alacak.
VİDA KİMDİR
29 Nisan 1989 Hırvatistan Esijek doğumlu Vida, 1,84 boyunda defans-stoper mevkiinde görev yapıyor. Sağ ayağını kullanan Vida, sağ ve sol beklerde başarılı işlere imza atmış durumda.
Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Vida ile 2 milyon gibi bir ücretle anlaşmaya varması, yönetimin yine başarılı bir transfere imza attığı açıkça görülüyor.
İŞTE Domagoj Vida VİDEOSU
https://www.youtube.com/watch?v=i3vFNGan8lY
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




