Reklam
Reklam
blank

blank

Sivas’ta Asfalt Sezonu Öncesi Hazırlıklar Sürüyor

blank
asfalt
blank
Haber Merkezi

Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan asfalt sezonu öncesinde hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Sivas'ta Asfalt Sezonu Öncesi Hazırlıklar Sürüyor

Genel Sekreter Kadir Algın, Yıldızeli ilçesine bağlı köylerde devam eden yol alt malzeme serme çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreterimize, Yıldızeli Kaymakamı Furkan Atalık da eşlik etti.

Genel Sekreter Kadir Algın, İğdecik – Karacaören arasında devam eden yol çalışmaları hakkında Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Caner’den detaylı bilgi aldı. 4,8 kilometrelik yolda sürdürülen çalışmaları inceleyen Genel Sekreter, personellerimize kazasız belasız bir sezon geçirmeyi diledi.

Asfalt sezonu öncesi hazırlık çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Genel Sekreter Kadir Algın, “Sivas’ın zorlu coğrafyasında; 1234 köy ve 615 mezra da toplam 7 bin 408 kilometre yol ağında, 2021 yılı yatırım programı kapsamında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Alt malzeme serme çalışmaları devam ediyor. Haziran ayı içerisinde de asfalt çalışmalarına başlayacağız.

Sivas İl Özel İdaresi olarak, yolun medeniyet olduğu anlayışına sahip bir kurumuz. Bugün de İğdecik köyünde devam çalışmaları inceledik. Sivas Vali Sayın Salih Ayhan’ın liderliğinde Sivas İl Özel İdaresi tüm gücüyle sahada olacak. 2021 yılı yatırım programının Sivas’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555