Reklam
Reklam

Nevşehir Belediyesporlu Özel Sporcu Bölge Birincisi Oldu

blank
Özel Sporcusu
blank
x - Büyük Sivas

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün özel sporcusu Cem Ali Güneş, Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında, kategorisinde birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Nevşehir Belediyespor'un Özel Sporcusu Bölge Birincisi Oldu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV’in destekleri ile düzenlenen Yavuz Kocaömer 3.Masa Tenisi Bölge Şampiyonası, Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.

Şampiyona Özel İnsanlar Eğitim Merkezi İdarecisi Zuhal Özdemir ve Antrenör İsmail Batuhan Çalışkan nezaretinde katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Cem Ali Güneş, 19 Yaş Üstü Mental Erkekler Kategorisinde bölge şampiyonu olarak Nevşehir’in gururu oldu.
Güneş, bu derecesi ile Şubat ayı içerisinde yine Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. (İHA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555