Reklam
Reklam







Yozgat’ta Kış Lastiği Denetimi

Kış Lastiği Denetimi
xBüyük Sivas

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ticari araçlara yönelik kış lastiği denetimi yaptı.

Kış Lastiği Denetimi

Esentepe mevkisi Bölge Trafik Kavşağı’nda yapılan uygulamada, araçların lastikleri kontrol edildi ve diş yüksekliği ölçüldü.

Polis memuru Bülent Arslankaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, uygulamada kış lastiğini takmayan araçlara, kanun gereği 625 lira idari para cezası uyguladıklarını belirtti.

Arslankaya, özellikle denetimleri yük ve yolcu taşıyan araçlarda gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "1 Aralık itibari ile kış lastiği uygulaması başlamıştır. Yaptığımız bu denetimlerde sürücülerimizi bilgilendiriyoruz. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayacak hayatlarını tehlikeye atmayacak şekilde kış lastiklerini takmalarını istiyoruz." dedi.

Kamyon şoförü Bilal Durusoy da yapılan uygulamalardan memnun kaldıklarını kaydederek, kendisinin kışlık lastiklerini 15 gün önce taktırdığını söyledi.

Sürücü Mehmet Abasioğlu ise "Kış lastiklerini güvence açısından takmalıyız. Bunu herhangi bir zorunluluk olduğu için değil, güvenlik için takmalıyız. Kış lastiğimi 15 gün öncesinde taktırmıştım." diye konuştu.(AA)

İç Anadolu Haberleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram