
Kaybettiğimiz 2 Puana Üzülüyoruz.. Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında sahasında Ekenler Beton Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Ankara Keçiörengücü’nde Teknik Sorumlu Vedat Kapurtu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Kapurtu, sahadan beraberlikle ayrılmaları nedeniyle üzgün olduklarını belirtirken hakem kararlarına da tepki gösterdi.
Vedat Kapurtu: “Kaybettiğimiz 2 Puana Üzülüyoruz”
Karşılaşmada oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu dile getiren Kapurtu, “Öncelikle oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten saha içinde çok iyi mücadele ettiler. Kaybettiğimiz 2 puana üzülüyoruz. Takım arkadaşlarımızla hep beraber üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.
Maçtaki bazı hakem kararlarını eleştiren Kapurtu, hafta içerisinde Sivasspor cephesinden yapılan açıklamalara da değinerek, “Hafta içi Sivasspor’un açıklamaları vardı ve bunun akabinde penaltı pozisyonumuz var. Çok hakemlerle ilgili konuşmak istemiyoruz ama gerçekten artık bu konuda canımız yanmaya başladı. Biz sahada oyunumuzu, futbolumuzu oynamak istiyoruz. Göze hoş gelen işler yapmak istiyoruz. İyi bir takımımız var” dedi.
Teknik direktörlerinin karşılaşmada kırmızı kart görmesine de değinen Kapurtu, hakemin kararına anlam veremediklerini ifade etti. VAR incelemesinin ardından verilen penaltı kararının iptal edilmesini de değerlendiren Kapurtu, son haftalarda hakem kararları nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını savundu.
Kapurtu, “Hocamızı attı hakem, anlamsız bir şekilde, anlam veremedik. VAR’a gitti, penaltı pozisyonumuzu iptal etti. Bunları söylemek istemiyoruz ama gerçekten son haftalarda çok canımız yanmaya başladı” şeklinde konuştu.
Bundan sonraki karşılaşmalara odaklanacaklarını belirten Kapurtu, Sivasspor’a da başarılar dileyerek, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kaybettiğimiz 2 puan var ama önümüzde daha telafi edeceğimiz çok haftalar var” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Ankara Keçiörengücü, Sivasspor, Vedat Kapurtu, Trendyol 1. Lig
Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Vedat Kapurtu, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Takım arkadaşlarımızla hep beraber üzülüyoruz. Hafta içi Sivasspor'un açıklamaları vardı ve bunun akabinde penaltı pozisyonumuz var. Gerçekten son haftalarda çok canımız… pic.twitter.com/DtlGpo6Nkk
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) September 19, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





