
Üsküp Sokaklarında "Sivas'ın Yollarına" Türküsü Yankılandı.. Balkan ülkelerinden Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'e gezi için giden Sivaslı bilgisayar mühendisi ve müzisyen Bekir Çelik, sokaklarda seslendirdiği "Sivas'ın Yollarına" türküsüyle büyük beğeni topladı.
Üsküp Sokaklarında "Sivas'ın Yollarına" Türküsü Yankılandı!
Yanından ayırmadığı sazıyla Üsküp caddelerinde türkü söyleyen Bekir Çelik, hem turistlerin hem de bölge halkının ilgisini çekti. Sivas yöresine ait sevilen türküyü seslendiren Çelik'in performansı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle dinlenirken, alkış aldı.
Yaklaşık 6 yıldır hobi olarak müzikle ilgilendiğini belirten Bekir Çelik, Üsküp'te Sivas kültürünü tanıtmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Çelik, "Bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum. Yaklaşık 6 yıldır da hobi olarak müzisyenlik yapıyorum. Kendi sazımla Balkan turunda Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bir Sivaslı olarak 'Sivas'ın Yollarına' türküsünü seslendirdim. Dinleyiciler tarafından çok beğenildi. Herkes çok güzel tepkiler gösterdi. Sonrasında ben de görüntüleri sosyal medya hesabımda paylaştım." ifadelerini kullandı.
Sosyal medyada da ilgi gören görüntüler, Sivas kültürünün yurt dışında tanıtımına katkı sağlarken, birçok kullanıcı Bekir Çelik'in performansını takdir eden yorumlarda bulundu.
Sivas, Üsküp, Bekir Çelik, Sivas'ın Yollarına
Balkan ülkelerinden Makedonya'nın başkenti Üsküp'e gezi için giden Sivaslı bilgisayar mühendisi, Üsküp caddelerinde seslendirdiği ‘Sivas'ın Yollarına’ türküsü ile büyük beğeni topladı.
Makedonya'nın başkenti Üsküp'e gezi için giden bilgisayar mühendisi ve müzisyen Bekir Çelik,… pic.twitter.com/Jt1mnX7qYv— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) August 6, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




