
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan U-18 Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası, Sivas’ın ev sahipliğinde başladı.
U-18 Türkiye Basketbol Şampiyonası Sivas’ta Başladı!
Organizasyon, 10 Mayıs’a kadar devam edecek.
Türk basketbolunun önde gelen kulüplerinin altyapı takımlarını bir araya getiren şampiyonada, geleceğin yıldız adayları sahne alıyor. Turnuvada Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes, Darüşşafaka, TOFAŞ ve Türk Telekom’un yanı sıra Mersin 2019, Petkimspor, Manisa Basket, Çankaya Üniversitesi, Serdivan Belediyesi, Antalya Basketbol Akademi, Vamos ve İTO Eğitim ve Sosyal Hizmetler takımları mücadele ediyor.
Karşılaşmalar, Sivas 4 Eylül Spor Vadisi’nde bulunan Taha Akgül Spor Salonu ile Mecnun Otyakmaz Spor Salonu’nda oynanıyor.
Öte yandan şampiyonadaki tüm maçlar, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi YouTube kanalı TBF TV üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Dört grup halinde düzenlenen organizasyonun final karşılaşması ise 10 Mayıs’ta oynanacak.
basketbol, U18, Türkiye Şampiyonası, Türkiye Basketbol Federasyonu, spor, altyapı
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan U-18 Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası, Sivas’ın ev sahipliğinde başladı.
Organizasyon, 10 Mayıs’a kadar devam edecek.
Türk basketbolunun önde gelen kulüplerinin altyapı takımlarını bir araya getiren… pic.twitter.com/9MWqXYvLXN— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) May 4, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




