Reklam
Reklam

Tartıştığı Eşini Öldüren Şahıs Ağır Yaralandı!

Tartıştığı Eşini Öldüren Şahıs Ağır Yaralandı!
Haber Ajansı - İHA

Tartıştığı Eşini Öldüren Şahıs Ağır Yaralandı...Nevşehir’de meydana gelen olayda, bir kişi tartıştığı eşini silahla öldürdükten sonra aynı silahla kendisini vurarak ağır yaralandı.

Tartıştığı Eşini Öldüren Şahıs Ağır Yaralandı!

Olay, 2000 Evler Mahallesi Nur Sultan Nazarbayev Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2. katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre Coşkun E. ile eşi Kısmet E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Coşkun E., yanında bulunan silahla eşine ateş etti.

Açılan ateş sonucu Kısmet E. olay yerinde hayatını kaybederken, Coşkun E. ise aynı silahla kendisini vurarak ağır yaralandı.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Kısmet E.’nin hayatını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan Coşkun E. ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından hayatını kaybeden kadının cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Nevşehir, kadın cinayeti, silahlı olay, aile içi kavga, polis

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555