

İzmir-Aydın karayolunda meydana gelen trafik kazasında, takla atan araçtan fırlayan 17 yaşındaki Ceylin Işık hayatını kaybetti.
Takla atan araçtan fırlayan genç kız yaşamını yitirdi!
Selçuk’un Çamlık-Acarlar Mahallesi mevkisinde 8 Kasım gecesi saat 22.00 sıralarında yaşanan kazanın, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.
S.Y. yönetimindeki 35 NFM 39 plakalı araç kontrolden çıkarak yoldan savruldu ve takla attı. Araç içinde yolcu olarak bulunan Ceylin Işık, çarpmanın etkisiyle dışarı fırladı. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri genç kızın ağır yaralı olduğunu belirledi.
Ceylin Işık ile sürücü S.Y. ve diğer yolcu E.B., ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ceylin Işık kurtarılamadı. S.Y. ve E.B.’nin hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.
Kazayla ilgili detaylar ortaya çıktıkça acı daha da büyüdü. Ceylin Işık’ın liseyi birincilikle bitirdiği, uçak gövde-motor bölümünde onur belgesi aldığı ve üniversite sınavını kazanarak uçak mühendisi olmayı hedeflediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





