Reklam
Reklam


  • ANASAYFA
  • BELEDİYE
  • Sivas’ta seyyar satıcı cinnet geçirdi, ürünleri zabıta noktasına fırlattı

Sivas’ta seyyar satıcı cinnet geçirdi, ürünleri zabıta noktasına fırlattı

Reklam
cinn
Reklam
Menekşe İrem Çolak

Sivas'ta bir seyyar satıcı, yaşadığı geçim sıkıntısı ve baskılara daha fazla dayanamayarak cinnet getirdi.

Sivas'ta seyyar satıcı cinnet geçirdi, ürünleri zabıta noktasına fırlattı

El arabasında satış yaptığı ürünleri zabıta noktasına fırlatan satıcı, tepkisini sert sözlerle dile getirdi.

"Şu mübarek günde bir ekmek parasını çok görüyorsunuz"

Seyyar satıcı, ürünlerini fırlatırken çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında şu ifadeleri kullandı: "Şu mübarek günde bir ekmek parasını çok görüyorsunuz... Alın hepsi sizin olsun... Bunları zaten sattırmazlar, zabıta binasının önüne gitsin... Alsınlar evlerine götürsünler..."

Olayın yaşandığı sırada seyyar satıcıya müdahale etmek isteyen zabıta memurlarından biri ise yalnızca "Atamazsın" demekle yetindi. Seyyar satıcının tepkisine herhangi bir fiziksel müdahalede bulunulmadı.

Vatandaşlar, yaşananlara tepki gösterirken, şehirde özellikle dar gelirli esnafın yaşadığı zorluklara dikkat çekilmesi gerektiğini dile getirdi.

Menekşe İrem Çolak / Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555