Reklam
Reklam

Sivas’ta Dere Yatağına Düşen Kişi Ekiplerin Müdahalesiyle Kurtarıldı!

kurtarıldı



Haber Merkezi

Sivas'ta Dere Yatağına Düşen Kişi Ekiplerin Müdahalesiyle Kurtarıldı.. Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Gümüşlü köyünde dere yatağına düşen bir kişi, AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin koordineli çalışmasıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sivas'ta Dere Yatağına Düşen Kişi Ekiplerin Müdahalesiyle Kurtarıldı!

Edinilen bilgilere göre olay, 5 Ağustos günü saat 15.00 sıralarında Gümüşlü köyünde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarda, bir kişinin dere yatağına düştüğü ve baygın halde bulunduğu bildirildi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, zorlu arazi şartlarında yürütülen çalışma sonucu yaralı vatandaşa ulaştı. Dere yatağından dikkatli bir şekilde çıkarılan kişiye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı değerlendirmede yaralının yeşil kod kapsamında olduğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. İlk müdahalenin ardından yaralı, gerekli kontrollerin yapılması amacıyla sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yetkililer olayla ilgili inceleme başlatırken, ekiplerin hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde olumsuz bir durumun yaşanmadığı bildirildi.

Koyulhisar, Gümüşlü Köyü, AFAD, Dere Yatağı

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555