
Boynundan Yaralanan Kişi Hastaneye Kaldırıldı.. Sivas'ta gece saatlerinde meydana gelen silahlı olayda bir kişi yaralandı.
Sivas'ta Arazide Silahlı Saldırı! Boynundan Yaralanan Kişi Hastaneye Kaldırıldı!
Merkeze bağlı Sarıdemir köyü yakınlarında arazide bulunan M.D., ateşli silahla vurularak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgilere göre olay, saat 23.00 sıralarında Sarıdemir köyü kırsalında yaşandı. Arazide bulunan M.D., ateşli silahla vurulduğunu belirterek yardım istedi. Boyun bölgesinden kan geldiğini ifade eden yaralının, kendisine kimin ve nasıl ateş ettiğini bilmediğini söylediği öğrenildi.
İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde M.D.'nin vücudunun iki farklı bölgesine saçma isabet ettiği belirlendi. Yaralıya olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, saldırının nasıl gerçekleştiğinin ve olaya karışan kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için kapsamlı inceleme başlattı.
Olayın tüm yönleriyle araştırıldığı bildirildi.
Sivas, Sarıdemir, silahlı saldırı, asayiş
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




