
Sivas'ta 15 Temmuz Dolayısıyla Gazilere Anlamlı Ziyaret.. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, gazileri evlerinde ziyaret ederek kendileri ve aileleriyle bir araya geldi.
Sivas'ta 15 Temmuz Dolayısıyla Gazilere Anlamlı Ziyaret!
Vali Yılmaz Şimşek'e ziyaretlerde, 5'inci Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Zeynel Abidin Alptekin de eşlik etti.
Program kapsamında Kıbrıs Gazisi Şahap Kartal, 15 Temmuz Gazisi Cihan Yıldırım ve 15 Temmuz Gazisi Baki Taşer hanelerinde ziyaret edildi.
Gaziler ve aile bireyleriyle bir süre sohbet eden Vali Şimşek, fedakârlıkları dolayısıyla gazilere teşekkür ederek sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, gazilerin ülkeye yaptıkları hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağı vurgulanırken, devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğu mesajı verildi.
Sivas, Yılmaz Şimşek, 15 Temmuz, Demokrasi ve Millî Birlik Günü, gaziler, Kıbrıs Gazisi, Cihan Yıldırım, Baki Taşer, Şahap Kartal, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı, Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




