
5 Mahalle Etkilenecek.. Sivas Belediyesi, kent genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları nedeniyle 1 Eylül Salı günü 5 mahallenin belirli bölümlerinde zorunlu su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Kesintilerin bazı bölgelerde akşam saat 22.00’ye kadar devam edeceği bildirildi.
Sivas’ta 1 Eylül’de Su Kesintisi! 5 Mahalle Etkilenecek!
Belediyeden yapılan açıklamada, su kaynaklarının korunması, kayıp-kaçak oranlarının düşürülmesi ve vatandaşlara kesintisiz, sağlıklı içme suyu ulaştırılması amacıyla altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.
Şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek SCADA sistemi ve içme suyu hattı deplase çalışmaları nedeniyle 1 Eylül Salı günü zorunlu su kesintisine gidilecek.
Buna göre Alibaba Mahallesi’nin bir kısmında saat 09.00 ile 20.00 arasında su kesintisi uygulanacak.
Aynı gün 4 Eylül Mahallesi’nin bir kısmı, Altuntabak Mahallesi’nin bir kısmı, Çiçekli Mahallesi’nin bir kısmı ve Yeni Mahalle’nin bir kısmında ise saat 08.00 ile 22.00 arasında su verilemeyecek.
Sivas Belediyesi, çalışmalar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların gerekli tedbirleri önceden almalarını istedi.
Sivas, Su Kesintisi, Sivas Belediyesi, Altyapı Çalışması

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




