Reklam
Reklam







Sivasspor’da sağlık kontrolleri sürüyor

sağlık
xBüyük Sivas

DG Sivasspor’da futbolcular Arouna Kone, Caner Osmanpaşa, Isaac Cofie, Samba Camara, Mustapha Yatabare, Marcelo Goiano ve Serhiy Rybalka sağlık kontrolünden geçti.

Sivasspor’da sağlık kontrolleri sürüyor

Süper Lig takımlarından Sivasspor’da yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri sürüyor. Bu kapsamda futbolcular Arouna Kone, Caner Osmanpaşa, Isaac Cofie, Samba Camara, Mustapha Yatabare, Marcelo Goiano ve Serhiy Rybalka’ya sağlık kontrolü yapıldı.

Arouna Kone, Sivas’ta Medicana Hastanesi’nde, diğer sporcularımız ise İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.

Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcular; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

7 futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İHA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram