Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sivasspor Asbaşkanı Kurbanoğlu: “Kulüp üyeliği herkese açık”

Sivasspor Asbaşkanı Kurbanoğlu: “Kulüp üyeliği herkese açık”

blank
herkesa
blank
Haber Merkezi

Sivasspor Asbaşkanı Mustafa Kurbanoğlu, Büyük Sivas Haber TV’de katıldığı “Gündem Futbol” programında kulüp üyeliği ve delege sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Asbaşkanı Kurbanoğlu: "Kulüp üyeliği herkese açık"

Kulüp yönetimine katılım konusunda şeffaflık vurgusu yapan Kurbanoğlu, “Delege sistemimiz kapalı değildir. Kulüp üyeliği herkese açıktır” dedi.

Kurbanoğlu açıklamasında, “Kim gidip kulübe 10.000 TL giriş aidatı yatırır ve yıllık 500 TL aidat öderse, kulübe üye olabilir. Bu konuda herhangi bir gizlilik ya da engelleme söz konusu değil. Herkes Sivasspor’a gönülden destek olmak istiyorsa, buyursun gelsin ve resmi olarak kulübe katılsın” ifadelerini kullandı.

Kurbanoğlu’nun bu açıklamaları, Sivasspor camiasında daha fazla katılımcı ve şeffaf bir yönetim yapısına zemin hazırlayacak adımlar olarak yorumlandı.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555