Reklam
Reklam


  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Sivasspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor!

Sivasspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor!

Reklam
dürü
Reklam
Haber Ajansı

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek olan Sivasspor, bu önemli maçın hazırlıklarına bugün kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sivasspor Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor!

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip, taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Ülkelerinin milli takım kampından dönen Rey Manaj, Garry Rodrigues, Sinan Kaya, Emre Gökay ve Emirhan Başyiğit de takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Yiğidolar, yarın gerçekleştireceği son antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Sivasspor ile Adana Demirspor arasındaki mücadele, 30 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.

(İHA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555