Reklam
Reklam

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Yurt Güvenliği Toplantısına Katıldı!

katıldı
Haber Merkezi

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Yurt Güvenliği Toplantısına Katıldı.. Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, İçişleri Bakanlığı tarafından Video Konferans Sistemi üzerinden gerçekleştirilen “Yurt Güvenliği Konulu” toplantıya katıldı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Yurt Güvenliği Toplantısına Katıldı!

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okullar ve öğrenci yurtlarında alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenli bir ortamda eğitimlerini ve barınmalarını sürdürebilmeleri amacıyla alınan tedbirler toplantının gündemini oluşturdu.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, okullar ve yurtlara yönelik güvenlik çalışmaları değerlendirilirken yeni dönemde uygulanacak tedbirler üzerinde duruldu.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek de toplantıya katılarak 2026-2027 eğitim öğretim yılına yönelik gerçekleştirilen değerlendirmeleri takip etti.

Sivas, Yılmaz Şimşek, Yurt Güvenliği, Eğitim

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555