hava Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 19,0478 % % 0.03
EURO 20,7606 % % 0.34
GRAM ALTIN 1.206,95 % % 0,12
ÇEYREK A. 1.973,36 % % 0,12
BITCOIN 533.000 % -2.712
SON DAKİKA







Google News

Sivas Emniyetinde 14 Yeni Araç Hizmete Girdi

Son Güncelleme :

23 Aralık 2016 - 14:55

Sivas Emniyetinde 14 Yeni Araç Hizmete Girdi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne gönderilen 10 otomobil, 1 çekici, 2 radar aracı ve 1 motosiklet, Sivas Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy’un katılımıyla kurban kesilerek, dualar eşliğinde teslim alındı.

Vali Gül, İlk olarak araçları inceledi. Daha sonra araçlar için kurban kesilmesinin ardından dualar edildi.

Araçların kazasız belasız hayırlı günlerde kullanılması temennisinde bulunun Vali Gül, “Polisimizin teknolojik alt yapısı her geçen gün gelişiyor. Emniyet Genel Müdürlüğümüzün konuyu hassasiyetle takip etmesiyle eksiklikler tamamlandı. Sivas’ta vatandaşa daha sağlıklı güvenlik hizmeti vermiş olacağız. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin” dedi.

Daha sonra Vali Gül, araçların anahtarlarını emniyet güçlerine teslim etti.




YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.