


Antalya’da Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Üniversiteler Halk Dansları Şampiyonası” sona erdi.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu Türkiye üçüncüsü oldu!
Türkiye genelinden birçok üniversitenin katıldığı şampiyonada, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu büyük bir başarıya imza attı.
Üniversitenin halk oyunları ekibi, Sivas’ta ve üniversite tarihinde ilk kez stilize dalda yarışarak Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Elde edilen bu dereceyle üniversite kültürel alanda önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.
Ekipte yer alan akademisyenler ve öğrenciler, yaptıkları açıklamada kendilerine destek veren Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e ve üniversite yönetimine teşekkür etti.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler