Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Ortaokulda Zehirlenme İddiası Çok Sayıda Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı!

Ortaokulda Zehirlenme İddiası Çok Sayıda Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı!

Ortaokulda Zehirlenme İddiası Çok Sayıda Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı!
Haber Ajansı - İHA

Ortaokulda Zehirlenme İddiası Çok Sayıda Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı...İstanbul’un Ataşehir ilçesinde bir ortaokulda yaşanan zehirlenme iddiası paniğe neden oldu.

Ortaokulda Zehirlenme İddiası Çok Sayıda Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı!

Kantinden tavuk döner yedikleri öne sürülen çok sayıda öğrenci rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Mevlânâ Mahallesi’nde bulunan Piri Reis Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okul kantininden yemek yiyen bazı öğrenciler bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleri yaşamaya başladı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve UMKE ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından okulda ilk müdahalesi yapılan öğrenciler, daha sonra çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından endişelenen veliler okula akın ederken, okul çevresinde yoğunluk oluştu. Ekiplerin bölgede müdahalesi sürerken, öğrencilerin sağlık durumlarının takip edildiği öğrenildi.

Zehirlenme iddiasına ilişkin inceleme başlatıldı.

İstanbul, Ataşehir, zehirlenme, okul, öğrenci

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555