Reklam
Reklam

Eski Eşinden Ölüm Tehdidi İddiası


Ölüm Tehdidi İddiası



Haber Ajansı - İHA

Şiddet Ölüm Tehdidi İddiası gördüğü gerekçesiyle yaklaşık 10 yıl önce eşinden boşanan 52 yaşındaki Ayşe Katırcı, eski eşinin tehdit ve tacizlerinin yıllardır sürdüğünü iddia etti.

Eski Eşinden Ölüm Tehdidi İddiası

Defalarca uzaklaştırma kararı aldırmasına rağmen korku içinde yaşadığını belirten Katırcı, ölüm tehditleri nedeniyle evden çıkamaz hale geldiğini söyledi.

Üç çocuk annesi Katırcı, evliliği boyunca eşinin alkol aldıktan sonra kendisine fiziksel şiddet uyguladığını öne sürerek, şiddetin evliliğin ilk günlerinde başladığını ifade etti. Geçmişte yaşadıklarını uzun süre resmi makamlara bildirmediğini söyleyen Katırcı, son yıllarda ise yaşanan her olayda şikâyetçi olduğunu belirtti.

Eski eşi hakkında bugüne kadar sekiz kez uzaklaştırma kararı aldırdığını dile getiren Katırcı, şu anda aktif bir uzaklaştırma kararının bulunmadığını, tehdit ve taciz durumlarında ise KADES uygulaması üzerinden ihbarda bulunduğunu söyledi.

Eski eşinin ölümle tehdit etmeyi sürdürdüğünü iddia eden Katırcı, daha önce kendisine kefen takımı gönderildiğini, son olarak da "Sana mezarlık alacağım" sözleriyle tehdit edildiğini öne sürdü. Zaman zaman silah ve bıçak göstererek korkutulduğunu iddia eden Katırcı, çevresindeki insanlara hakkında asılsız iddialar yayıldığını ve sürekli psikolojik baskıya maruz kaldığını da savundu.

Yaşadığı korkunun günlük yaşamını olumsuz etkilediğini belirten Katırcı, can güvenliğinden endişe duyduğunu ve bu nedenle sosyal hayatının büyük ölçüde kısıtlandığını ifade etti.

kadına şiddet, eski eş, ölüm tehdidi, uzaklaştırma kararı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Dilara Çakmak GöçmenEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555