
Mecnun Otyakmaz’dan Sivas Futbol Hakemliğine Destek.. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili, A Milli Takım ve Süper Lig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sivas Şube Başkanı Ali Selim Müşteri ile Bölgesel Gözlemci Mehmet Öcal’ı Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kabul etti.
Mecnun Otyakmaz’dan Sivas Futbol Hakemliğine Destek!
Gerçekleştirilen görüşmede Sivas futbol hakemliğinin mevcut durumu ve geleceğine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Kentte görev yapan hakemlerin gelişimi, hakemlik camiasının karşılaştığı sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik atılabilecek adımlar ele alındı.
Görüşmede ayrıca Sivas futbol hakemliğinin standartlarının daha üst seviyeye taşınması, genç yeteneklerin futbola ve özellikle hakemlik camiasına kazandırılması ile kurumsal yapının güçlendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Bu doğrultuda önümüzdeki süreçte önemli çalışmalar yapılması yönünde mutabakata varıldığı belirtildi.
TFFHGD Sivas Şubesi tarafından görüşmenin ardından yapılan açıklamada, Mecnun Otyakmaz’ın Sivas futboluna ve hakemlik camiasına gösterdiği ilgi ve desteğin önemine dikkat çekildi. Otyakmaz’ın desteğiyle Sivas futbol hakemliğinin hak ettiği noktaya ulaşması adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
Açıklamada ayrıca TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz’a nazik kabulü, ilgisi ve yapıcı yaklaşımı dolayısıyla teşekkür edilerek, gerçekleştirilen görüşmenin Sivas futbol hakemliği adına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Mecnun Otyakmaz, Sivas, futbol hakemleri, TFFHGD
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




