
Koç Ailesinden Bahçeli’ye Ziyaret..Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.
Koç Ailesinden Bahçeli’ye Ziyaret!
Görüşmede Koç Topluluğu’nun 100’üncü kuruluş yılı kapsamında düzenlenecek etkinliğin davetiyesi Bahçeli’ye takdim edildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta yapılmayan MHP TBMM Grup Toplantısı’nın ardından ilk kez kamuoyu önünde görüntülendi.
MHP’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Rahmi Koç ve Ali Koç’un Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“Koç Holding Şeref Başkanı Sayın Rahmi M. Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Ali Y. Koç, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek Koç Topluluğu’nun 100. yılı münasebetiyle düzenlenecek etkinliğe ilişkin davetiyelerini takdim etmişlerdir.”
Paylaşımda ayrıca nazik ziyaretlerinden dolayı Koç ailesine teşekkür edildi.
Ali Koç Daha Önce De Ziyaret Etmişti
Ali Koç, Ağustos 2024’te de Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmiş ve o dönem Fenerbahçe Başkanı olarak Bahçeli’ye Fenerbahçe forması hediye etmişti.
2025 yılında gerçekleştirilen Fenerbahçe başkanlık kongresi öncesinde MHP cephesinden Ali Koç’a yönelik destek mesajları da gündem olmuştu. Ali Koç ise o süreçte yaptığı açıklamada, “MHP ile gönül bağım var” ifadelerini kullanmıştı.
Devlet Bahçeli, Ali Koç, Rahmi Koç, Koç Holding, MHP, ziyaret, Fenerbahçe, siyaset gündemi, 100. yıl, Ankara
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




