Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • İstanbul Silivri Açıklarında 6.2 Büyüklüğünde Korkutan Deprem!

İstanbul Silivri Açıklarında 6.2 Büyüklüğünde Korkutan Deprem!

blank
korkutan
blank
Haber Merkezi

İstanbul’da bir kez daha deprem gerçeği yaşandı. Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi.

İstanbul Silivri Açıklarında 6.2 Büyüklüğünde Korkutan Deprem!

AFAD’ın paylaştığı bilgilere göre depremin merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olarak belirlendi. Sarsıntının yerin 6,92 kilometre derinliğinde meydana geldiği kaydedildi.

Deprem, kısa süre önce aynı bölgede meydana gelen 3,9’luk sarsıntının ardından yaşandı. İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Yalova gibi birçok ilde paniğe yol açan sarsıntı sonrası vatandaşlar sokaklara çıktı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Tüm ekiplerimiz saha taramalarına başladı”

Deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Marmara Denizi Silivri’de 6,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

Şu ana kadar can ve mal kaybına dair resmi bir açıklama yapılmazken, AFAD ve ilgili kurumların sahadaki çalışmaları devam ediyor.

blank

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555