Reklam
Reklam

İmranlı’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi!

İmranlı’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi!
Haber Merkezi

İmranlı’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi...Sivas’ın İmranlı ilçesinde, muhtarların katılımıyla geniş kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

İmranlı’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi!

Toplantıya İmranlı Kaymakamı Fatma Bayalan, kurum amirleri ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Birlik Meclisi” tarafından organize edilen toplantıda, mahalle ve köy muhtarlarının talep ve sorunları ele alındı. Muhtarlar, bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve ihtiyaçları doğrudan yetkililere iletme fırsatı buldu.

Toplantıda konuşulan konularla ilgili olarak ilgili kurum yetkilileri tarafından muhtarlara gerekli bilgilendirmeler yapılırken, çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam Bayalan’ın da katılım sağladığı toplantının, yerel yönetim ile muhtarlar arasındaki koordinasyonu güçlendirmesi ve sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulması açısından önem taşıdığı ifade edildi.

Sivas, İmranlı, muhtarlar, toplantı, kaymakamlık

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü


YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555