
180 Milyon TL’lik Yatırım Hizmete Hazırlanıyor.. Sivas’ın Hafik ilçesinde yapımı devam eden Hafik İlçe Devlet Hastanesi tamamlandı. İlçenin sağlık altyapısını güçlendirecek yeni hastanenin en kısa sürede vatandaşlara hizmet vermeye başlaması bekleniyor.
Hafik İlçe Devlet Hastanesi Tamamlandı! 180 Milyon TL’lik Yatırım Hizmete Hazırlanıyor!
Toplam 10 tek yataklı hasta odasına sahip olarak inşa edilen Hafik İlçe Devlet Hastanesi’nin güncel yatırım bedelinin KDV ve fiyat farkı hariç 180 milyon TL olduğu belirtildi.
Modern sağlık hizmetlerinin sunulmasına imkan sağlayacak şekilde tamamlanan hastanenin hizmete alınmasıyla Hafik ve çevresindeki vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminin daha da kolaylaşması hedefleniyor.
Hastanenin gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından en kısa sürede hizmete açılması bekleniyor.
Sivas, Hafik, Hafik İlçe Devlet Hastanesi, Sağlık Yatırımı



Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





