Reklam
Reklam

Gazeteci Fatih Tabur’un Mutlu Günü!

günü



Haber Merkezi

Sivas İrade Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Fatih Tabur’un Mutlu Günü.. Sivas basınının tanınan isimlerinden gazeteci Fatih Tabur, Özlem Yücepur ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikahını Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun kıyarken, nikah şahitliğini AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi yaptı.

Gazeteci Fatih Tabur’un Mutlu Günü!

Özlem Yücepur ile gazeteci Fatih Tabur’un düğün töreni, Grand Kuzu Düğün Salonu’nda aileleri, yakınları, dostları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genç çiftin mutluluğuna ortak olan Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, nikah akdini gerçekleştirerek Özlem ve Fatih çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Nikah töreninde çiftin şahitliğini ise AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi yaptı. Tanrıverdi de Özlem ve Fatih çiftini tebrik ederek yeni hayatlarında mutluluklar diledi.

Davetlilerin alkışları eşliğinde hayatlarını birleştiren Özlem ve Fatih çifti, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aileleri ve sevenleriyle mutluluklarını paylaştı.

Biz de Büyük Sivas ailesi olarak meslektaşımız Fatih Tabur ve eşi Özlem Tabur’u tebrik ediyor, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz.

Fatih Tabur, Özlem Tabur, Adem Uzun, Yusuf Tanrıverdi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555