Reklam
Reklam







  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Fon Soruşturması Genişliyor! 2 Kişi Daha Gözaltına Alındı!

Fon Soruşturması Genişliyor! 2 Kişi Daha Gözaltına Alındı!

genişliyor
Haber Merkezi

2 Kişi Daha Gözaltına Alındı.. Borsa İstanbul’da bazı pay ve yatırım fonlarında manipülatif işlemler yapıldığı iddiasıyla yürütülen “fon soruşturması” kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı. Son operasyonlarla birlikte gözaltı sayısının 25’e yükseldiği bildirildi.

Fon Soruşturması Genişliyor! 2 Kişi Daha Gözaltına Alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklu Muhammed Yarız ile bağlantılı para hareketleri incelemeye alındı.

Soruşturma kapsamında, Yarız’ın 25 Mayıs 2026 tarihinde İsviçre’deki hesabına 14 milyon 500 bin dolar gönderdiği tespit edilen Selim Dağbaşı gözaltına alındı. Ayrıca Yarız’ın 4 Eylül 2026 tarihinde iki ayrı işlemle toplam 970 milyon 360 bin TL gönderdiği belirtilen Hamza Kablan da gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda 4 şüpheli tutuklanırken, 51 kişi hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve mal varlığı tedbiri uygulanmıştı. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü bildirildi.

fon soruşturması, gözaltı, Borsa İstanbul, soruşturma

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram