hava -1° Parçalı Bulutlu
DOLAR 19,1849 % % 0.08
EURO 20,8658 % % -0.4
GRAM ALTIN 1.220,35 % % -0,03
ÇEYREK A. 1.995,27 % % -0,03
BITCOIN 28.416,04 % 0.549
SON DAKİKA









Google News

Eda Taşpınar’ın tepki çeken paylaşımına soruşturma!

Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 10:45

Eda Taşpınar’ın tepki çeken paylaşımına soruşturma!


Tasarımcı Eda Taşpınar’ın bir camide verdiği skandal pozlar tepki çekti. Taşpınar, gelen eleştiriler sonrası Instagram hesabından fotoğrafları kaldırdı. Taşpınar’ın paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re’sen soruşturma başlatıldı.

Eda Taşpınar’ın tepki çeken paylaşımına soruşturma!

Eda Taşpınar’ın sosyal medyada cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca re’sen soruşturma başlatıldı.

Sosyal medyada tepki gösterildi
Taşpınar’ın pozlarına tepki yağmış ve dini değerlerle alay etmekle eleştirilen tasarımcıya ceza verilmesi çağrısı yapılmıştı.

Yorumlarda “Bu alenen İslam’a ve Müslümanlara karşı hakarettir, küfürdür. Eda Taşpınar gibi birinin, cami ya da mescit içinde böylesine iğrenç poz verilemeyeceğini bilmemesine imkân ihtimal yok. Biz sadece buradan tepki gösterebiliyoruz, gereğini yapmak ise Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş’a düşer.” yorumları yapıldı.-internethaber

Büyük Sivas Haber



YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.