


Hilmi Bilgin 2019 yılında Belediye Başkanı seçilmesiyle beraber Sivas'ta vatandaşa dokunan projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin dike dike bitiremedi...
Yıkmayan yapan, kesmeyen diken, bozmayan tamir eden, konuşmayan icraata geçen bir anlayışla Başkan Bilgin, geçtiğimiz dönemlere göre de daha tutumlu davranarak "Sivas Belediyesi kaynaklarını da en verimli şekilde nasıl kullanabilirim" sorusunu her geçen gün kendisine soruyor.
Şehir genelinde mevsimsel şartlardan dolayı tutmayan ve kuruyan ağaçlarda bu anlayış kapsamında yenileniyor.
Başkan Bilgin Sivas'ta ne yaparsa yapsın kuruyan, su verse de canlanmayan ağaçların yeni ve nitelikli ağaçlarla değiştirilmesi talimatını verdi. Bu kamsamda İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ağaçlar yenileniyor.
Görev süresi boyunca on binlerce ağacı Sivas'ta toprakla buluşturan Başkan Bilgin'e Sivaslılar "diken başkan" diyor.
Başkan Bilgin'e bu anlayışı nedeniyle de Sivaslılar ayrıca teşekkür ediyor... Haber Merkezi
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler