DOLAR 36,2388 % 0.35
EURO 38,0197 % 0.32
STERLIN 45,6053 % 0.35
FRANG 40,2832 % 0.72
ALTIN 3.360,84 % -1,12
BITCOIN 97.169,40 -0.339

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor!

Kabine toplantısı için geri sayım başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe’de yapılacak kabine toplantısına başkanlık edecek.

İç ve dış siyasette yaşanan gelişmelerin yanı sıra ekonomideki son durum da masada olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Soçi ziyareti, Tahıl Koridoru ve Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmelerin kabinede ele alınması bekleniyor.

Öte yandan öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, evlilik kredisi, taşerona kadro gibi konuların ayrıntıları için bekleyiş devam ediyor.

Ekonomide ise gözler Orta Vadeli Programa çevrildi. Ekonominin 3 yıllık yol haritasının belirleneceği programın hazırlıklarında sona gelindi. Program ile hem orta vadeli öngörüler belirlenecek, hem de yapısal reform adımları açıklanacak. Toplantıda programa ilişkin son değerlendirme yapılacak. (Haber Merkezi)

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri


YORUM YAP