hava Buğu
DOLAR 19,0201 % % 0.07
EURO 20,3912 % % 0.18
GRAM ALTIN 1.212,38 % % 0,22
ÇEYREK A. 1.982,24 % % 0,22
BITCOIN 543.055 % 1.486
SON DAKİKA







Google News

Belediye Asbestli Boruları Değiştiriyor

Son Güncelleme :

03 Kasım 2016 - 9:35

Belediye Asbestli Boruları Değiştiriyor

Sivas Belediyesi şehir merkezinde asbestli boruları değiştirerek, yeni boru döşemeleri devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar birçok Sivaslılar tarafından eleştirileri alıyor olsa da, şehrin hala büyük bir kısmında sağlığı tehlikeye atan asbestli borular kullanılmaya devam ediyor.

Sivas gibi şehirlerin en büyük sorunlarından olan içme suyu şebekesindeki asbestli boruların değişimi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Sibeski Müdürlüğü yılın ilk altı ayında Paşabahçe Niksar Caddesi, Türk-iş depo bağlantısı, Abdulvahabigazi Caddesi, Kemalettin İbni Hümam Caddesi, Erzurumî Caddesi, Osmanpaşa Caddesi ve Fatih Mahallesi asbestli borulardan temizleyerek, 15 kilometreyi aşan polietilen boru döşemesi yaptı.

Bu kapsamda Sivas Belediyesi, 2016 yılı başlangıcından bugüne kadar toplam 41 bin metre altyapı çalışması tamamladı.





YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.