
Salı Günü Açıklayabiliriz.. Fenerbahçe'de 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesinde başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, transfer çalışmaları ve kulübün geleceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Aziz Yıldırım'dan Transfer Mesajı: "Salı Günü Açıklayabiliriz"
Katıldığı programda konuşan Yıldırım, transfer görüşmelerinde önemli aşama kaydedildiğini belirterek, bazı oyuncularla prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.
"Prensipte Anlaştık"
Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Yıldırım, "İstesem santrforlar yarın gelir ama istemiyorum. Prensipte anlaştık. Hatta bir tanesi pazartesi gelmek istedi. Önce kulüpleriyle anlaşalım, süreç tamamlansın. Salı günü bu transferleri açıklayabiliriz" dedi.
Teknik direktör konusuna da değinen Yıldırım, seçimin ardından yönetim kurulu ile birlikte değerlendirme yapacaklarını belirtti.
"Birleşme Çağrım Her Zaman Geçerli"
Camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Birleşme çağrım her zaman geçerli. Seçimden sonra da geçerli olacak. Kırgınlıkları bir kenara bırakıp Fenerbahçe için çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.
Stat Projesi Ve Mali Yapı Mesajı
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun kapasitesinin artırılacağını da açıklayan Yıldırım, gerekli izinlerin seçim sonrasında alınacağını belirtti. Yıldırım, stat kapasitesinin 64 bine çıkarılmasının planlandığını söyledi.
Kulübün mali yapısına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Yıldırım, göreve gelmeleri halinde uzun vadeli projelerle Fenerbahçe'yi daha güçlü bir yapıya kavuşturacaklarını ifade etti.
Hakemler Ve Türk Futbolu Hakkında Açıklamalar
Türk futbolunda hakem sistemiyle ilgili sorunlar bulunduğunu savunan Aziz Yıldırım, kulüplerin ortak sorunlarının çözümü için de girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi.
Yıldırım, Kulüpler Birliği'nin daha etkin çalışması gerektiğini belirterek, Türk futbolunun ekonomik ve yapısal sorunlarının çözülmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Olağanüstü genel kurul öncesinde yapılan açıklamalar, Fenerbahçe camiasında büyük yankı uyandırdı.
Fenerbahçe, Aziz Yıldırım, transfer, olağanüstü genel kurul, Jose Mourinho
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




