

Gezi Parkı olaylarında sanatçıları eylemlere yönlendirdiği ve olayların planlayıcıları arasında yer aldığı iddiasıyla yargılanan menajer Ayşe Barım’ın tutukluluk incelemesi tamamlandı.
Ayşe Barım’ın Tutukluluğuna Devam Kararı Verildi!
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Barım’ın tutukluluğunun devamına karar verdi.
Sanatçı menajeri Ayşe Barım, Gezi Parkı sürecinde şirketine bağlı sanatçıları eylemlere katılması için yönlendirdiği ve sürecin organizasyonunda aktif rol aldığı iddiasıyla “cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüse yardım etme” suçundan yargılanıyor.
Barım hakkında 22 yıl 6 aydan 30 yıla kadar hapis cezası isteniyor.
Dava 1 Ekim'de Devam Edecek
İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesi sonucunda Barım’ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
Davanın bir sonraki duruşması 1 Ekim 2025 tarihinde saat 10.00’da İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

