
Arda Erdursun Ankara’da Yine Devleşti.. Ekenler Beton Sivasspor’un 19 yaşındaki genç kalecisi Arda Erdursun, Ankara Keçiörengücü deplasmanında gösterdiği performansla bir kez daha takımının öne çıkan isimlerinden biri oldu. Genç file bekçisi yaptığı 8 kurtarışla dikkat çekerken, karşılaşmanın ardından Sivasspor taraftarından da özel ilgi gördü.
Arda Erdursun Ankara’da Yine Devleşti! Taraftar Tribüne Çağırdı!
Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Ankara Keçiörengücü ile Sivasspor arasında oynanan ve 1-1 eşitlikle tamamlanan mücadelede Arda Erdursun, 90 dakika boyunca kırmızı-beyazlıların kalesini korudu.
Karşılaşmada rakibin etkili ataklarına karşı önemli kurtarışlara imza atan 19 yaşındaki kaleci, toplam 8 şutta gole izin vermedi. Arda, ceza sahası içerisinden gelen 4 tehlikeli şutu da kurtararak takımının Ankara’dan puanla dönmesinde önemli rol oynadı.
Performansıyla 8,4 puan alan genç kaleci, maçın yıldızı seçildi. Sivasspor’un genç oyuncularından biri olarak forma şansı bulan Arda Erdursun, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.
Maçın ardından ise dikkat çeken görüntüler yaşandı. Ankara deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan Sivasspor taraftarları, futbolcular tribünlere geldiği sırada özel olarak Arda Erdursun’u çağırdı. Genç kaleci taraftarların çağrısına karşılık vererek tribünlerin önüne gitti.
Henüz 19 yaşında olan Arda Erdursun’un Keçiörengücü karşısındaki performansı, Sivasspor adına gecenin öne çıkan ayrıntılarından biri oldu.
Arda Erdursun, Sivasspor, Keçiörengücü, Trendyol 1. Lig
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





