Reklam
Reklam
blank

blank

Akşener cumhurbaşkanı adaylığı sinyalini verdi!

blank
akşener
blank
Haber Merkezi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü grup toplantısında "Benimle bu kutlu mücadeleye var mısınız?" çıkışının kulislerde "cumhurbaşkanı adaylığı sinyali" olarak değerlendirildiğini yazdı.

Akşener cumhurbaşkanı adaylığı sinyalini verdi!

Selvi, İyi Parti'deki adaylık konusundaki eğilim hakkında şunları yazdı:

'Meral Akşener cumhurbaşkanı adayı olsun eğilimi' güçlü. Akşener son açıklamasıyla bu yönde bir sinyal verdi. Çünkü 6’lı masada artık ortak cumhurbaşkanı adayı konusunda kaçamayacağını gördü. Akşener, 6’lı masa toplantısı öncesinde partisine adaylık mesajını verdi.

İYİ Parti’de Akşener olmazsa Mansur Yavaş olsun lobisi güçlü. Koray Aydın, Yavuz Ağıralioğlu ve Buğra Kavuncu gibi ülkücü kökenli isimler, Mansur Yavaş’ın adaylığını destekliyor."

Selvi, "Akşener’in adaylık çıkışı ile ortak aday ihtimali gerilirken, çoklu aday seçeneği güç kazandı" yorumunu yaptı.-T24

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555