
1200 Kişilik Dev Katılım.. AK Parti’nin kuruluşunun 25. yıl dönümü dolayısıyla Ankara Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen 25. Yıl Özel Mitingi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen teşkilat mensuplarının katılımıyla görkemli bir programa sahne oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla sona eren programa Sivas’tan gerçekleştirilen yaklaşık 1200 kişilik katılım dikkat çekti.
AK Parti’nin 25. Yılında Sivas Damgası! 1200 Kişilik Dev Katılım!
AK Parti Sivas İl Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Sivas merkez ve 16 ilçeden teşkilat mensupları Ankara’ya gitti. İl teşkilatının yanı sıra merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları ile ilçe teşkilatlarının da yer aldığı yaklaşık 1200 kişilik Sivas ekibi, Ankara Millet Bahçesi’ndeki büyük buluşmada yerini aldı.
AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de başlayan siyasi yolculuğunun 25. yılına özel hazırlanan programda, partinin geride bıraktığı çeyrek asırlık dönem öne çıkarılırken gelecek döneme ilişkin mesajlar da verildi. Alanı dolduran partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin geçmişten bugüne siyasi yolculuğunu değerlendirerek yeni döneme ilişkin hedeflerini anlattı.
Program boyunca Sivas teşkilatının alandaki yoğun katılımı da öne çıktı. Yaklaşık 1200 kişiyle Ankara’ya çıkarma yapan AK Parti Sivas teşkilatı, 25. yıl coşkusunu Ankara Millet Bahçesi’nde yaşadı.
AK Partili Sivaslı isimlerin program sırasında ve sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar da dikkat çekti. Paylaşımlarda 25 yıllık siyasi yolculuğa, teşkilat birlikteliğine ve Sivas’tan gerçekleştirilen geniş katılıma vurgu yapıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından sona eren 25. Yıl Özel Mitingi, AK Parti teşkilatlarının geniş katılımıyla tamamlanırken Sivas, merkez ve 16 ilçeden gelen yaklaşık 1200 kişilik ekibiyle programda güçlü şekilde temsil edildi.
AK Parti Sivas, AK Parti 25 yaşında, Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi








Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




