Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Abdullah Güler ve Milletvekillerinden AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı’na Ziyaret!

Abdullah Güler ve Milletvekillerinden AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı’na Ziyaret!

ziyaret
Haber Merkezi

Abdullah Güler ve Milletvekillerinden AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı’na Ziyaret.. TBMM AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Abdullah Güler ve Milletvekillerinden AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığı’na Ziyaret!

Ziyarete Abdullah Güler’in yanı sıra Sivas Milletvekili Hakan Aksu, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem ve AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi katıldı.

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu ve teşkilat mensupları tarafından karşılanan heyet, parti binasında gerçekleştirilen toplantıda teşkilat çalışmalarına ilişkin istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede Suşehri’ndeki teşkilat faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar ele alınırken, parti mensuplarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, “Misafirperverlikleri için İlçe Başkanımız Mustafa Uğurlu ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Abdullah Güler, Suşehri, AK Parti, Sivas

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555