Reklam
Reklam

Sivas’ın Projesi istanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Kopyalandı

blank
taklitler
blank
x - Büyük Sivas

Sivas Valisi Salih Ayhan'ın en çok ses getiren organizasyonlarından bir tanesi olan “Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor” projesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından uygulandı.

Sivas'ın Projesi istanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Kopyalandı

İmamoğlu twitter hesabından "Galatasaray Kulübümüzle güzel bir işbirliği yaptık. İstanbul’un ilçelerinden daha önce maçlara gelememiş gençlerimizi Ali Sami Yen Stadı’ndaki locamızda ağırlıyoruz. Bu geceki Kasımpaşa maçına Sultanbeyli’den gelen evlatlarımıza ev sahipliği yapan @GalatasaraySK ’ne teşekkürler. Bu loca artık onların... İstanbul'un farklı ilçelerinden çocuklarımızı ve gençlerimizi misafir ediyoruz. Şehrimizin güzide kulüpleriyle bu tarz işbirlikleri kurmaya devam edeceğiz." mesajını paylaşarak daha önce Sivas'ta uygulanan uygulamayı adeta taklit etti.

Sivas'ta 1 yıldır Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün uyguladığı Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor projesi ile yaklaşık 20 bin öğrenci sahada yer alarak, Sivasspor'u destekleyip maç ortamını canlı canlı yaşadı.

https://twitter.com/buyuksivashaber/status/1168218858651623424?s=20

blank

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555