Reklam
Reklam
blank

Üniversite Öğrencilerine Umre Kolaylığı

blank
umre 2017
blank

blank
Haber Merkezi

Diyanet İşleri Başkanlığı, İlahiyat ve İslami ilimler fakültelerinde okuyanlar başta olmak üzere üniversite öğrencilerinin bilgi, görgü, tecrübe, dini duygu ve motivasyonlarının artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla özel umre turu düzenliyor.

4 bin öğrenci, öğretim üyelerinin rehberliğinde umre yapacak. Turlar 6-7 gün sürecek, Mekke'de kalış süresi  4-5, Medine'de 2 gün olacak. Konaklama 3 kişilik odalarda olacak. Mekke’de otellerden Kabe’ye ulaşım servislerle sağlanacak. Ücretler kişi başı 2 bin 250 TL olarak belirlendi. Turlara katılmak isteyenlerin 25 yaşını doldurmamış olup ve Türk Hava Yolları miles&smiles üyesi olmak şartı aranacak. Öğrenciler, https://www4.thy.com/tkmiles/membersignin.tk?lang=tr link adresinden miles&smiles üyeliği yapabilecekler.

Kayıt nasıl yaptırılacak?

Umreye gitmek isteyenler ilan edilen umre turuna ait banka kodu ile Hac ve Umre Müdürlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan umre kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin veya taksitli olarak yatırabilecek. Bu kapsamda, öğrenciler, il/ilçe müftülüklerine müracaat ederek veya elektronik ortamda http://hac.diyanet.gov.tr adresinden kayıtlarını yapabilecekler. Ücretler, Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası şubelerine yatırılabilecek. Müftülüğe geçerlilik süresi en az 1 yıl olan pasaport teslim edilecek.

Taksit imkânı

İsteyenler,  Albaraka Türk Katılım Bankası’nın 6, Vakıfbank ve Halkbank’ın sunduğu 4 aya kadar taksit imkânından yararlanabilecek. Bu işlemlerden dolayı umre yolcusundan herhangi bir ücret farkı alınmayacak.

Kaynak: http://sivas.diyanet.gov.tr/Sayfalar/contentdetail.aspx?ContentId=341&MenuCategory=Kurumsal

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555