
Annesi Rabiya Kaycı Son Yolculuğuna Uğurlandı.. Sivas Öğretmenevi Müdürü Kamil Kaycı'nın annesi Rabiya Kaycı, 63 yaşında hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitiren Rabiya Kaycı, bugün öğle namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
Sivas'ta Öğretmenevi Müdürü Kamil Kaycı'nın Acı Günü! Annesi Rabiya Kaycı Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Sivas Öğretmenevi Müdürü Kamil Kaycı, annesi Rabiya Kaycı'nın vefatıyla büyük üzüntü yaşadı. Bir süredir Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 63 yaşındaki Rabiya Kaycı, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Rabiya Kaycı'nın vefat haberi, başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Merhumenin cenazesi, bugün öğle namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Annesini kaybetmenin acısını yaşayan Öğretmenevi Müdürü Kamil Kaycı ve ailesi, bu zor günlerinde taziyeleri kabul etti. Rabiya Kaycı'nın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.
Büyük Sivas Medya Grubu olarak merhume Rabiya Kaycı'ya Allah'tan rahmet; başta Sivas Öğretmenevi Müdürü Kamil Kaycı olmak üzere ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun.
Rabiya Kaycı, Kamil Kaycı, Sivas Öğretmenevi, Vefat
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





