
Sandık Bazlı Çalışmalar Değerlendirildi.. AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Rüfet Arslan ile birlikte Sivas’ın nüfus bakımından en büyük 16 mahallesinin koordinatörleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.
Hakan Aksu Mahalle Başkanlarıyla Bir Araya Geldi! Sandık Bazlı Çalışmalar Değerlendirildi!
Gerçekleştirilen toplantıda AK Parti’nin kent merkezinde yürüttüğü sandık bazlı çalışmalar ele alınırken, mahallelerde sürdürülen teşkilat faaliyetleri değerlendirildi.
Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Hakan Aksu, “Merkez İlçe Başkanımız Sayın Rüfet Arslan ile birlikte, şehrimizin nüfus bakımından en büyük 16 mahallesinin koordinatörleri ve mahalle başkanlarımızla bir araya gelerek sandık bazlı çalışmalarımızı değerlendirdik” ifadelerini kullandı.
Sahada görev yapan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Aksu, “Toplantımıza katılan, sahada büyük bir özveriyle çalışan tüm koordinatörlerimize ve mahalle başkanlarımıza emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Sivas teşkilatının mahalle ve sandık düzeyindeki çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
Hakan Aksu, AK Parti Sivas, Rüfet Arslan, Sivas
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




