
Ankara’nın Yolunu Tuttu.. AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Sivas’taki temaslarının ardından kentte devam eden yatırımların ve projelerin takibi için Ankara’ya hareket etti.
Hakan Aksu Sivas’ta Notlarını Aldı! Ankara’nın Yolunu Tuttu! “İşimiz Sivas, Gücümüz Sivas”
Sivas’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla, kurum temsilcileriyle ve çeşitli kesimlerle bir araya gelen Aksu, kendisine iletilen talep ve beklentileri tek tek not aldı.
Sivas’ın ihtiyaçlarının çözümü ve devam eden yatırımların takibi için Ankara’da temaslarda bulunacak olan Milletvekili Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
Aksu paylaşımında, “Şehrimizin yatırımlarını ve projelerini yakından takip etmek üzere Ankara yolundayız! 🇹🇷 İŞİMİZ SİVAS, GÜCÜMÜZ SİVAS!” ifadelerine yer verdi.
Sivas’ta aldığı notları ve kendisine iletilen talepleri Ankara gündemine taşıyacak olan Aksu’nun, kentte devam eden projelerin süreçlerini de yakından takip etmesi bekleniyor.
Hakan Aksu, Sivas, Ankara, AK Parti
🚄 Şehrimizin yatırımlarını ve projelerini yakından takip etmek üzere Ankara yolundayız!🇹🇷
İŞİMİZ SİVAS, GÜCÜMÜZ SİVAS! ❤️🤍@Akparti @avabdullahguler pic.twitter.com/jKDr93ne9J
— Hakan AKSU 🇹🇷 (@hakanaksu058) September 2, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




